Het mag gezegd zijn, Kelly Pfaff is nog altijd een knappe en prachtige vrouw. Heel wat vrouwen zijn jaloers op haar en dat is volledig te begrijpen.

Maar Kelly is ook iemand die anderen altijd liefde en steun biedt, want dat vind ze zelf heel belangrijk: er zijn voor iemand en op iemand kunnen rekenen.

Onlangs werd Carmen Pfaff opgenomen met een hersenbloeding in Mallorca. En dat zal heel wat sporen nalaten in het gezicht van Kelly. Zo vertelt ze in de podcast ‘De Spiegel’ dat ze inmiddels wel al wat rimpels heeft van de emoties die haar de voorbije jaren hebben getekend.

Maar Kelly is naar eigen zeggen ook niet met haar uiterlijk bezig. Al verzorgt ze zichzelf wel gewoon en weet ze ook perfect wat ze moet doen om haar make-up er goed te laten uitzien.

“Je schoonheid vergaat met de jaren. Je kunt er niet uit blijven zien als 26. Dat wil ik ook niet. Mentaal voel ik me wel nog altijd 24. Ik vind het ook niet meer van deze tijd om mensen oud te noemen. Vroeger konden we dat zeggen. De levensverwachting was veel lager. Maar de dag van vandaag is dat niet meer oud.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.