Ze is al een tijdje alleen

Presentatrice Bridget Maasland is al een tijdje vrijgezel en lijkt voorlopig een nieuwe relatie te schuwen. Vroeger was ze niet vies van een avontuurtje of een onenightstand en ze moet toegeven dat ze ook behoorlijk wat testosteron in haar lijf had.

“Als we willen en geen relatie hebben en de liefde is er niet dan kan ik wel makkelijk s*ks hebben waar ik verder weinig gevoel bij heb. En als het gebeurt, dan neem ik iemand mee naar mijn huis”, zegt Bridget in Story.

Toch is er permanent een man in haar leven en dat is haar zoon Mees. En hoewel Bridget het goede voorbeeld krijgt van haar ouders, die 50 jaar getrouwd zijn, doet het haar ook beseffen dat ze dat zelf nooit meer zal bereiken

Waarom Bridget maar geen man lijkt te vinden, weet ze ook niet altijd even goed. Het is niet dat ze zichzelf niet geschikt vindt.

“Het is meer omdat ik een aantal keer heb meegemaakt hoe vervelend het kan aflopen en ik wil daar niet nog een keer in verzanden. Ik wil ook graag de goede band met mijn zoon beschermen. Niet dat hij snel moeite met iemand heeft, maar ik wil er zeker van zijn dat hij er geen last van heeft.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.