De Meilandjes zijn geen familie die ervan houdt om het rustig aan te doen. Ze zijn altijd allemaal druk in de weer, maar zo hebben ze het liefst. Ook Martien is de laatste tijd erg druk bezig geweest.

“Ik ben nu al een aantal weken achter elkaar het ontbijt aan het doen in het pension. Dat komt mede omdat Leroy, de man van Maxime, als cameraman heel vaak in het buitenland aan het draaien is en ja, Claire en Vivé moeten natuurlijk ook naar school”, klinkt het bij Martien in Party.

De afgelopen tijd heeft Martien ook opnames gehad voor ‘De Grote Sinterklaasfilm En De Strijd Om Pakjesavond’. Hij kruipt voor de derde keer in de rol van Jean Claude.

“Het is een rol die heel erg bij mij past, want ik ben persoonlijk thuis natuurlijk ook altijd aan het ramen lappen en elke dag aan het stofzuigen. Dat doe ik in de film ook. Ik vind dat een leuke bezigheid.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.