Hoewel Corry Konings erg gelukkig is met haar leven en haar carrière zou een partner haar leven misschien nog mooier maken. 

Ze heeft in haar leven al enkele partners gehad, maar niet elke relatie werd even succesvol. Toch is ze ook dankbaar voor de kinderen die haar partner haar heeft gegeven.

“De geboorte van mijn kinderen was een aardverschuiving; je leven is nooit meer hetzelfde. Door hun geboorte werd mijn leven mooier”, citeert Story Corry in MAX Magazine.

Door haar drukke carrière is Corry pas later voor het eerst mama geworden. Daarbij kwam natuurlijk ook nog eens het vinden van een juiste partner.

Met haar partner Cor de Vries kreeg ze dochter Sharona, op haar 42ste beviel ze dan nog eens van zoon Joeri. Joeri kreeg ze samen met Ton Snoeren, met wie de relatie na 6 jaar weer over was.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.