Julia Boschman voelt zich ondertussen al goed thuis tussen Hanne en Marthe bij K3. “Iedereen bij Studio 100 is superfijn en ik ben met open armen ontvangen”, vertelt Julia openhartig over de warme ontvangst in een interview met Showbizztv.

Julia vreesde dat haar een drukke agenda zou wachten, maar daar toonde iedereen zich erg begripvol over. Het nieuwe K3’tje vertelt openhartig over haar eerste dagen tussen Hanne en Marthe.

In eerste instantie moest het nieuwe album ingezongen worden, er moesten ook in-ears op maat gemaakt worden voor Julia. En samen met Hanne en Marthe trok ze naar het Antwerpse Sportpaleis om daar een kijkje te nemen hoe de eerste concerten zouden verlopen…

Uiteindelijk werden de Sinterklasshow en de Studio 100 Rewind Party allebei afgelast door verstrengde coronamaatregelen, maar de repetities waren natuurlijk wel allemaal doorgegaan om klaar te zijn om voor een vol Sportpaleis op te treden. 

Toch verrast Julia door te onthullen bij Showbizztv dat ze ondanks die drukke agenda toch al een vrije dag heeft gehad: “We hebben al een vrij ‘weekend’ gehad, al valt het K3-weekend wel op maandag en dinsdag”, lacht Julia in het interview met Showbizztv.

“Dus we hebben wel vrije dagen”, onthult Julia. “Soms toch”, voegt Julia er met een knipoog aan toe. “Héél soms”, verbetert Marthe haar nieuwe collega met een glimlach.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS