Na de aanklacht tegen Marco Borsato, gaat er uiteraard heel veel aandacht in de media naar de zanger en naar zijn mogelijke slachtoffers, maar er is ook nog zijn vrouw Leontine Borsato én zijn kinderen.

Kan je je voorstellen wat zij momenteel doormaken? Hun partner en vader ligt onder vuur. Is er wat gebeurd of niet? Hebben de personen die klacht hebben ingediend tegen Marco Borsato gelijk en zal hij hiervoor veroordeeld worden? Feit is dat de beschuldigingen aan het adres van de zanger zwaar zullen wegen. Niet alleen voor hem, ook voor zijn vrouw en kinderen. We kunnen ons er wel iets bij voorstellen, de afgelopen periode werd er ook op hun sociale media wel eens wat negatiefs over Marco bij de reacties gepubliceerd. En tot hiertoe gaat het nog maar over beschuldigingen.

Hoe gaat zijn vrouw Leontine hier nu eigenlijk mee om? In RTL Boulevard kregen we te horen dat Leontine is erg aangeslagen en ontdaan is door dit alles. Dat is ook voor de kinderen van Marco en Leontine het geval.

“Er komt geen officiële reactie van Leontine op de toch wel zware aantijgingen aan het adres van Marco. Sterker nog, de komende twee maanden komt er geen reactie van Leontine. Dat heeft alles te maken met het onderzoek dat lopende is”, klinkt het bij RTL Boulevard.

“Alles wat Leontine zegt kan dubbel geïnterpreteerd worden. Leontine gaat niets meer zeggen over, ook op de sociale media last zij voorlopig een pauze in.” Op dit ogenblik staat de mogelijkheid om op haar berichten op Instagram te reageren dan ook uit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS