K3 toert met hun nieuwe show ‘Vleugels’ door Nederland. En het wordt weer heftig met 3 optredens per dag. Zeker voor Hanne die er nog maar net terug bij is na de bevalling van haar zoontje Julien. Voor Julia is het een beetje thuiskomen, verklapt ze in Weekend. 

“We slapen tijdens de shows vaak in hotels. Soms zijn we wel vaak van huis, maar dat verschilt van periode tot periode.” “In Nederland valt het voor mij juist weer mee”, glundert Julia. 

Door hun superdrukke agenda, komen de partners vaak op de tweede plaats, maar of dat nu echt zo erg is? “Het is geven en nemen”, geeft Marthe toe. “Het is ook geen ramp om elkaar een weekendje niet te zien. Integendeel, soms is dat goed.”

Door elkaar even niet te zien wordt het verlangen om weer samen te zijn alleen maar groter. “Dat is het positieve aan onze baan, dat het extra leuk is om weer tijd te hebben voor elkaar”, besluit Marthe in Weekend.

Ook volgens Julia valt het allemaal best goed te combineren. En als de partners eens willen langskomen, is dat nooit een probleem. “Vanuit de productie vragen ze standaard: ‘Komt Ben slapen?’ Vaak zeg ik: ‘Weet ik nog niet, zou kunnen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.