Mart Hoogkamer is opnieuw verliefd. Terwijl zijn ouders uit elkaar gingen, vond Mart tussen zijn vele succes door de rust en de liefde bij Jennifer. Toen hij haar de eerste keer zag, wist hij meteen dat zij de vrouw van zijn leven zou worden.

“Een vriend liet een filmpje zien van haar, waarop ze aan het zingen was. Toen ik het zag riep ik meteen uit dat dit het meisje was met wie ik zou gaan t rouwen. Ik stuurde haar dat ze een goede stem had en zij antwoordde met: ‘jij niet’”, lacht hij in Party.

Hoogkamer was meteen verkocht. Jennifer is volgens hem een heel nuchter meisje en roem en geld zouden haar absoluut niet interesseren.

Mart is gelukkig met Jennifer en de eerste gezinsuitbreiding is ondertussen ook al een feit. Mart schonk zijn geliefde een zes maanden oude Pomeriaan als verjaardagscadeau.

Het koppel zal de komende jaren in ieder geval niks tekort komen. Mart richtte twee bedrijven op, heel interessant voor wanneer zijn inkomsten boven de 100.000 zouden uitkomen. Met de twee bedrijven en Jennifer lijkt Mart eindelijk rust gevonden te hebben in zijn leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS