Marlane ziet er stralender uit dan ooit. Ze verloor maar liefst 23 kilo. En dat is niet de enige grote beslissing die ze in 2022 heeft genomen. Zo werd de samenwerking met haar moeder ook stopgezet.

“Na jarenlang met mijn moeder samengewerkt te hebben, is daar het afgelopen jaar een eind aan gekomen. Omdat het mijn moedertje is, was dat even heftig en emotioneel voor ons allebei. Maar nu gaat dat gewoon weer goed”, vertelt Marlane aan Party.

Marlane is 27 en woont nu samen met haar partner. Het is voor haar het ideale moment om meer afhankelijk te kunnen worden en wat meer op eigen benen te kunnen staan.

“Ik wilde echt puur bij mezelf blijven. Sinds afgelopen zomer doet Kees Stevens, de man van John de Bever mijn management en je kunt niet twee kapiteins op één schip hebben.”

Maar de keuze om zelfstandig met haar zangcarrière verder te gaan, liep niet van een leien dakje. Er werd een heel issue van gemaakt. “Ik hoorde vaak: je wimpelt haar af. Ik denk dan: ‘ho eens even, want jullie weten helemaal niet hoe het zit. Natuurlijk wimpel ik haar niet af. Absoluut niet zelfs. Mijn moeder en ik zijn goed uit elkaar. Zulke reacties maken mij wel gek en ik lees het bewust allemaal niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.