De ruzie tussen Vinzzent en Samantha Steenwijk is er eentje die jammer genoeg al jaren stand houdt. Samantha zou Vinzzent aan de kant hebben geschoven nadat ze tweede werd bij ‘The Voice Van Vlaanderen’ en dat was op het eerste zicht prima voor Vinzzent, tot ze weer aan zijn deur kwam aankloppen.

“Ze smeekte mij om haar niet te laten vallen. Maar het is alles of niks. Ik heb nooit tegen Samantha gezegd dat ik haar manager wilde zijn. Het enige wat ik wilde, is een vriend van haar zijn en haar helpen. Ik wilde ervoor zorgen dat Samantha op het punt kwam waar zij wilde zijn en heb haar gevraagd of zij dan ook aan mij wilde denken”, vertelt Vinzzent in Party.

Samantha beloofde om tijdens interviews en in programma’s hem er steeds in te betrekken, maar daar kwam weinig van in huis. Samantha deed volgens Vinzzent helemaal niks.

Maar zelf een gesprek aanknopen met haar, dat ziet Vinzzent niet zitten. Daar voelt hij zichzelf te trots voor. Hij is er ook te boos voor.

“Samantha heeft via haar huidige management een advocaat op mij afgestuurd. Ik vind dat zo respectloos. Ik heb zes, zeven jaar lang keihard voor haar gevochten en ik word gewoon afgescheept met een paar duizend euro, terwijl ik recht heb op misschien wel 20 of 25% van wat zij omzet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl