Wie Wolter Kroes op het podium ziet staan of tegenkomt, die ziet dat de zanger altijd een enorme glimlach op zijn gezicht heeft. De zanger gaat als een tevreden man door het leven en dat maakt hem ook tot één van de populairste zangers van Nederland.

Dat Wolter zo’n gelukkig man is, zal ongetwijfeld ook alles hebben te maken met het vermogen dat de zanger heeft. Want het moet gezegd zijn, Wolter boert niet slecht.

Wie Wolter graag wil laten optreden op zijn feestje moet daar zo’n 7000 euro voor over hebben. En dat is niet niks voor een optreden van amper een half uurtje.

In de coronapandemie stonden zo’n 100 optredens geboekt die één voor één werden geschrapt. Daardoor liep de zanger zo’n 700.000 euro mis. Kroes beweerde dat zijn buffer niet erg groot was om de pandemie door te komen en kreeg het er dan ook even benauwd van dat hij zijn inkomen zag slinken, vertelt Party.

Maar Wolter is niet bij iedereen zo geliefd. Door zijn stabiele huwelijk met Tessa behoort hij meteen tot de vijanden van juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Hij zal te allen tijde in de bres springen voor zijn collega’s Marco Borsato en Danny de Munk.

“Ze maken hele gezinnen kapot met vijftien jaar oude verhalen en zorgen ervoor dat kinderen van BN’ers niet meer naar school durven. Waar zijn ze in godsnaam mee bezig?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl