Het lijkt wel een ware plaag te zijn die juice-kanalen. De ene roddel na het andere steekt de kop op en zowat iedereen in Nederland wordt verdacht van grensoverschrijdend gedrag. Zo zou ook Danny De Munk schuldig zijn bevonden aan enkele feiten.

Musical-actrice Mariska van Kolck denkt er zowat het hare van. “Ik heb hem een berichtje gestuurd om hem een hart onder de riem te steken. Ik weet ook niet wie er wel of geen gelijk heeft, want ik ben er niet bij geweest. Wat vaststaat is dat het voor beide partijen heel verdrietig is”, reageert ze in Party.

Mariska kent Danny al heel wat jaren en houdt er een goede band op na met de musicalster. Maar Mariska weet ook als geen ander wat het is om over de tongen te gaan en negatieve aandacht te krijgen.

Zo was de jurk van Mariska in 2012 op een musicalpremière een veelbesproken item. “Mensen die over andere mensen iets zeggen, zijn vast mensen die zelf heel heilig zijn. Ze hebben allemaal een aureooltje en waarschijnlijk nooit iets verkeerds gedaan. Het is zo fijn dat die mensen in hun leven nog nooit stout zijn geweest”, lacht Mariska.

Maar daar draait het voor de musical-actrice helemaal niet om. “Waar het mij om gaat, is dat de mensen die mij kennen van mij houden, weten wie ik ben en wat er is gebeurd. Op een gegeven moment moet je ook zegge van: ik ga geen bladen meer lezen of ernaar luisteren en kijken als mensen kritiek hebben. De kritiek van mensen is soms gewoon heel erg  naar en negatief.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.