Presentator en cabaretier André Van Duin maakt door zijn voorstellingen en tv-optredens heel wat mensen welgezind. Het gezicht van ‘Heel Holland Bakt’ vertelt aan het weekblad Weekend voor welke andere presentators hij veel waardering heeft.

André is zelf een begenadigd programma-moderator, maar heeft best veel andere collega’s waar hij naar opkijkt. “Van de huidige generatie vind ik Matthijs van Nieuwkerk, Carlo Boszhard en Beau van Erven Dorens heel goed”, zegt hij.

Ook over de ‘oude garde’ is André erg positief. Aan het begin van zijn televisiecarrière waren er nog een paar namen die hem steeds zullen bijblijven.

“Toen ik net begon met presenteren op televisie, was ik enorm geïnspireerd door personen als Rudi Carrell en Tom Manders”, geeft hij mee.

De reden daarvoor is volgens André te danken aan de karakters van de genoemde namen. “Ze kunnen goed improviseren, praten makkelijk en zijn bij de zaak. Daarnaast zijn ze ook gezellig en aardig – dat vind ik eigenlijk het belangrijkste. Ik vind het heel prettige en aardige mensen”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl