Marieke Elsinga en haar partner Sander waren nog niet zo heel lang samen toen ze zwanger werden van hun eerste kindje. Ondertussen is Jip geboren en genieten ze volop van hun kleine ventje.

Maar zo’n kindje is ook meteen een serieuze test voor hun relatie. “Af en toe heb je het gevoel dat je bij elkaar op eieren loopt. Dat is vermoeiend. Maar we weten waar het vandaan komt. Dat kun je dan maar beter uitspreken”, klinkt het in Party.

Soms kiest Marieke of Sander ervoor om in de logeerkamer te gaan slapen voor een nachtje. Niet omdat ze ruzie hebben, maar wel om gewoon eens goed te kunnen slapen.

“Een tijdje terug zaten we ‘Jinek’ te kijken. Daar zat Marc-Marie Huibregts, die al zo lang samen is met zijn man. Wat dan hun geheim was. ‘Elke dag als ik wakker word, denk ik: hoe kan ik de dag van mijn partner een klein beetje leuker maken?’, zei hij. Dat vond ik zo mooi.”

En daar probeert Marieke dan ook elke dag rekening mee te houden. Ze probeert de dag van Sander op te fleuren met enkele kleine, maar leuke en lieve gebaren. De roze wolk van het prille ouderschap bleef een beetje weg, maar door de kleine gelukjes kunnen Sander en Marieke toch zoveel mogelijk genieten. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.