De eerste maanden na de bevalling van Jip waren voor Marieke Elsinga soms een echte hel. Ze bleef last hebben van zwangerschapsjeuk en de verliefdheid op haar zoontje kwam ook niet zo snel als ze misschien had gewild.

Maar met de juiste medicijnen en het terug mogen sporten, gaat het voor Marieke al een heel pak beter en lijkt ze meer en meer te genieten van haar zoontje. Dat ze ook terug mocht gaan werken, hielp haar ook een heel pak vooruit.

“Ik vind het heerlijk om weer aan het werk te zijn. Ik vind die afwisseling gewoon heel leuk. Wat ook heel lekker is, is dat ik weet dat Jip bij mijn vriend is, dus het is thuis allemaal dik voor mekaar”, klinkt het in Party.

Maar wie Sander is, dat houdt Marieke toch nog altijd liever voor zichzelf. Ze vertelt wel dat hij geen bekende Nederlander is en dat hij daar ook geen ambitie voor heeft.

“Daar heeft hij helemaal niks mee! Maar ik had bij hem wel direct iets van ‘Yes, dat is een leuke gast!’ Hij is knap, met heel lieve ogen en met mooi haar. Hij is slim, bereisd en heeft op verschillende plekken op de wereld gewoond. Ik vond hem interessant en nog steeds.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.