Wie al naar ‘De Verhulstjes’ heeft gekeken weet dat de hele familie een ontzettend goede band heeft met elkaar. Gert Verhulst is dol op zijn kinderen Marie Verhulst en Viktor Verhulst en zijn vrouw Ellen maakt dat plaatje compleet.

Maar Marie is ook dol op haar vader. “Onze band is heel sterk. Mijn vader en Viktor zijn echt mijn beste vrienden. Wij doen heel vaak dingen samen en als we elkaar niet zien, horen we elkaar wel”, zegt Marie in Weekend.

Sinds Marie de baan van haar vader heeft overgenomen, als baasje van Samson, is de band tussen hen twee alleen maar sterker geworden.

“Dat is toch altijd zijn levenswerk geweest. Dat hij mij dat toevertrouwt, dat vind ik onwaarschijnlijk en daar ben ik heel trots op.”

Marie hoort wel eens vaker ‘Zij is de dochter van… dus ze zal wel meer mogen’. Maar dat wil ze toch even graag ontkrachten. “Mensen denken dat altijd, maar Studio 100 is erg trouw aan iedereen over wie ze tevreden zijn. Kijk maar naar de acteur die al jarenlang Piet Piraat speelt en de actrice die jarenlang Mega Mindy speelde. Ik ben binnengekomen doordat ik de juiste mensen binnen het bedrijf kende, maar daarna was het aan mij om te laten zien wat ik kon.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.