John de Bever en zijn man Kees zijn al heel wat jaren een gelukkig koppel. John kan zich geen leven zonder Kees meer voorstellen en hij is zowat de allerbelangrijkste persoon in zijn leven.

“Ik kan niet zonder hem, maar hij ook niet zonder mij. Wij zijn zo hecht. Ik denk dat Kees en ik beiden doodziek zouden zijn als onze relatie voorbij is. Dus nee, dat gebeurt niet. Ik denk wel dat Kees een nieuwe partner krijgt als ik ooit doodga”, bekent John in Party.

Dat is iets waar Kees ook al heeft bij stilgestaan. Er zit een leeftijdsverschil van maar liefst 20 jaar tussen de twee en als John ooit 84 wordt, dan is Kees er nog maar 64.

“Ik denk daar inderdaad wel eens over na, maar dan denk ik ook vaak: ik zal wel weer hebben dat hij 97 wordt en ik ben dan pas 77. Dan ga ik gewoon voor iemand die twintig jaar jonger is dan mij”, lacht Kees in Party.

Kees en John praten nooit over het feit dat het wel eens kan misgaan tussen hen. “Dat Kees in de reallifesoap veel met andere mannen flirt, vind ik niet erg. Het maakt mij ook niet uit als Kees met zangeres Marlane Dirksen, een goede vriendin van hem, een weekje op vakantie wil. Ik ben niet iemand die Kees dan de hele tijd appt. Ik kan dat niet eens met mijn oude telefoon.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl