De liefde kan toch mooi zijn, dat kan je ook zien bij Marco Bakker en zijn vrouw Willeke van Ammelrooy. Zij wordt binnenkort 79 en haar gezondheid houdt Marco heel erg bezig.

En dan is er ook nog de goede vriend van Bakker, Ernst Daniël Smid, die lijdt aan Parkinson. “Wat hij allemaal heeft meegemaakt, is vreselijk. Ik vind het dan ook fantastisch dat hij zich na de hersenoperatie beter voelt. We hebben samen alweer een optreden gehad en dat ging vrij goed. Het maakt me gelukkig dat de operatie veel resultaat heeft gehad”, zegt Bakker in Weekend.

Zelf is Marco nog erg fit en vitaal en dat ondanks dat hij ouder is dan zijn goede vriend. Marco is 85, maar dat zou je hem niet aangeven.

“Toen ik op mijn 80ste verjaardag en mijn 55-jarige jubileum vierde, mocht ik van mijn agenten alle mensen uitnodigen die ik graag op die avond wilde hebben, als gast en om samen met mij opte treden. Ik was verbaasd dat van die mensen al 80% was overleden.”

Marco treft het dus beter dan enkele van zijn collega’s en misschien ook wel zijn vrouw, Willeke. Zij heeft jaren geleden een nieuwe hartklep gekregen en een buikoperatie. “Maar dat is allemaal goed gegaan, ze blijft onder controle en functioneert prima.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl