Dikke pech voor Wolter Kroes. De zanger had zoveel zin in een leuk weekend met heel wat optredens, maar het feestje gaat voor hem niet door. De reden? Wolter is ziek geworden en mag even niet zingen.

“Lieve allemaal, helaas heb ik niet zo’n goed bericht. De afgelopen week was ik volledig mijn stem kwijt. In overleg met mijn Kno-arts heb ik besloten om alle optredens voor dit weekeinde te annuleren. En ik kan jullie vertellen dat ik hier altijd doodziek van ben”, laat de zanger via zijn sociale media weten.

Wolter is iemand die er altijd is voor zijn publiek, nu moeten afzeggen zit hem dan ook niet lekker, reageert hij verder. “Maar helaas kan het niet anders. Er is een virale infectie geconstateerd en daar kun je weinig aan doen.”

“Het uitverkochte optreden in Café van Eijk in Rotterdam zal worden verzet naar een andere datum. Verder heb ik nog een klein dingetje. As woensdag wordt ik alsnog geopereerd aan mijn pols. Er was goede hoop dat ik na mijn ongeluk bij het Avrotros Televisier Gala geen schade zou overhouden. Helaas is dat niet zo en wordt de boel woensdag hersteld dmv een herstel operatie”, laat Wolter weten.

“De pols zal opnieuw gebroken worden en in de goede stand gezet worden. In principe zou dit niet zoveel moeten voorstellen”, lacht Wolter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl