De vader van Marco Bakker heeft de grote successen van zijn zoon nooit meegemaakt. Toen hij een beetje begon door te breken, kwam de man te overlijden aan een hartaanval.

“Later dacht ik: hebben we wel genoeg contact gehad? Hij was gematigd trots op mij toen ik succes begon te krijgen. Hij was lekker kritisch. Dan zei hij: ‘Bakker, dat moet je de volgende keer beter doen”, blikt hij terug in Weekend.

De grootste successen hebben zijn ouders niet meer meegemaakt, maar de zanger is blij dat ze hem toch een aantal keer hebben zien optreden.

“Mijn moeder vond alles goed wat ik deed, zij vond mij de beste zanger van de wereld. Dat is vaak zo met moeders, dat ze blind trots zijn op hun kind. Maar mijn vader zag in het begin van mijn carrière mijn tekortkomingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.