Het zijn een paar spannende tijden geweest voor Dries Roelvink en zijn zoon Donny Roelvink. Donny kreeg eerst een ongeval waar hij het uiteindelijk goed vanaf heeft gebracht, maar werd niet veel later getroffen door de verschrikkelijke k-ziekte.

Donny vocht terug en maakt het nu goed. Zijn vader Dries is altijd trots op hem geweest en dat was hij al helemaal toen Donny het tweede seizoen van ‘Special Forces VIPS’’ won.

“Maar daarna begon de nare periode. Wij hadden toen een vakantie gepland naar Marbella. Donny ging niet mee want hij had een nieuwe vriendin die hij toen buiten beeld wou houden. Uiteindelijk heeft Donny zich toch nog bij ons aangesloten”, blikt Dries terug in Party.

De ziekte van Donny wordt niet verzwegen in de soap en hij wordt gevolgd tot in het ziekenhuis waar hij onder andere een scan moet ondergaan.

“Ik vind dat vreselijk om te zien. Ik ben zelf een vreselijke hypochonder. Als ik een pijntje voel, zit ik al bij de huisarts. Dus als ik zie dat Donny door zo’n scan gaat, ja, opeens hou je je hart weer vast. En hijzelf ook. Als hij weet dat hij over drie dagen weer een scan heeft, slaapt hij slechter, voelt hij zich onrustig en is hij bang voor de uitslag.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.