Vorige zomer vond presentator Matthijs van Nieuwkerk opnieuw de liefde in de armen van zijn huidige vriendin Martha Riemsma. Een half jaar na de breuk met zijn vrouw werd hij gespot met zijn nieuwe liefde. In Story kunnen we meer lezen over hoe dat precies gegaan is.

Hun relatie kende haar begin in het oosten van het land. Daar woont Matthijs al enige tijd op zijn boerderij in Zutphen. Martha is dan weer afkomstig uit Enschede. Door hun gemeenschappelijke vriend en kennis Özcan Akyol leerde het koppel elkaar kennen. Ze wilden de relatie eerst geheim houden voor de buitenwereld, maar werden door een fotograaf van Story gespot rondom de woonboerderij van Matthijs.

Ook Matthijs’ manager Julia Wolff gaf officieel bevestiging over hun prille liefde. Ze vond het daarnaast belangrijk om te vermelden dat Matthijs zijn ex-vrouw, Karin van Munster, niet heeft bedrogen. “Het is belangrijk om toe te voegen dat Matthijs en zijn vrouw Karin al geruime tijd uit elkaar waren, in ieder geval minstens een half jaar. Dat is belangrijk om erbij te melden, want anders doen we Karin tekort”, aldus manager Julia.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS