Dit voorjaar zette een online filmpje van partnergeweld heel Nederland op zijn kop. De hoofdrolspelers van dienst waren influencer Jaimie Vaes en haar toenmalige liefdespartner Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine. We lezen er meer over in Party.

Er was veel commotie rond het voorval in het filmpje, waarbij het hoofd van Vaes tijdens een onderlinge ruzie door Scholten tussen een autoportier geklemd werd. Dat je zoiets niet doet, en al zeker niet bij de moeder van je kind, daar waren de meningen het unaniem eens over. Heel Nederland koos kant voor Vaes, die zich ondertussen uit die giftige relatie terugtrok.

Over hoe de onderlinge troubles hun oorsprong vonden, vertelt Jaimie het volgende: “We waren een gelukkig koppel, maar op een gegeven moment veranderde de dynamiek in onze relatie.” Jaimie legt uit…

“Het begon ooit met een uit de hand gelopen discussie en eindigde in wat jullie allemaal hebben gezien.” Jaimie verduidelijkt waarom ze Lil’ Kleine niet eerder verliet…

“Maar als je van iemand houdt, dan ga je niet zomaar weg. Ook al weet je dat diegene niet goed voor je is”, aldus Vaes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.