Als er één iemand is die vakantie heeft verdiend, dan is het wel Linda de Mol. Zij heeft de voorbije maanden heel wat te verduren gekregen en heeft het ongetwijfeld niet gemakkelijk gehad.

Daarom trok Linda naar Portugal om even te ontsnappen aan alle drukte en stress in Nederland. Dat deed ze samen met haar dochter Noa en diens vriend Tim. Maar ook zoon Julian en zijn vriendin Chelsey waren van de partij.

Zo genoot Linda eindelijk van nog eens wat qualitytime met haar kinderen. Iets wat toch alweer een tijdje geleden was.

En Jeroen? Die bleef waarschijnlijk thuis in Nederland. Op de foto’s die volop werden gepost is hij niet te zien en ook foto’s van de gedekte tafel laten zien dat er maar gedekt was voor 5 mensen, schrijft Story.

Linda en Julian zorgden vaak voor een maaltijd op tafel, iets wat ze allebei graag doen. “Als we bij elkaar zijn, staan we vaak in de keuken en koken we allerlei gerechten”, vertelde de vriendin van Julian eerder al eens in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.