Giel Beelen heeft groot nieuws: hij wordt niet alleen voor de eerste keer vader, hij is ook getrouwd met zijn achttien jaar jongere vriendin Floor Joustra.

Het koppel reist sinds begin dit jaar de wereld rond en daarvoor moest Giel een radiopauze inlassen, weet Story. Toch kwamen ze even terug naar Nederland voor een 20 wekenecho van hun kindje.

“Floor voelt zich gelukkig goed en we hebben onze reis aangepast om optimaal te kunnen genieten van de zwangerschap en ons breekjaar”, schrijft Giel op Instagram.

Maar Giel en Floor zijn dus ook in het huwelijksbootje gestapt. En dat zal Beelen veel deugd doen. Hij heeft immers niet meteen een rooskleurig liefdesleven achter de rug.

Tijdens zijn vorige relaties had Giel niet meteen het gevoel dat hij wou trouwen, iets wat hij bij Floor duidelijk wel had. Hij geeft ook toe erg uit te kijken naar het vaderschap.

“Het vaderschap zal me niet veranderen. Ik ben wie ik ben. Ik heb me nog nooit aangepast aan iets of iemand. Of dat nu in mijn werk is of mijn relaties. Ik zal ook nooit een burgermannetje worden. Ik hou ervan om eigenwijs te zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.