Het nieuwe jaar is nu een maandje bezig en heeft voor veel mensen al heel wat nieuwe kansen en opportuniteiten geboden. Ook voor presentatrice Linda de Mol was het de ideale gelegenheid om een nieuwe start te maken na een woelig jaar.

Momenteel zou Linda zich in Chili bevinden waar ze in alle rust probeert uit te zoeken of haar relatie met Jeroen Rietbergen nog een toekomst heeft of niet. Maar of Linda daar ook echt is met Jeroen, daar heeft iedereen nog het raden naar.

Het lijkt logisch dat Linda hiervoor even naar het buitenland trekt en niet in Nederland blijft. Daar kan ze immers niks in de anonimiteit doen en wordt ze door heel Nederland nagestaard en in de gaten gehouden.

“Er is zoveel gebeurd waardoor mijn leven er ineens helemaal anders uitziet, dat ik nog niet helemaal weet wat ik anders ga doen. Maar dat het anders moet, dat is me wel duidelijk. Ik ga het leven in 2023 zo positief mogelijk in, en het heel erg invullen zoals ik denk dat het goed voor mezelf is”, zegt Linda in Party.

De fouten die haar ex Jeroen heeft gemaakt, heeft ook een grote invloed gehad op de carrière van Linda en Linda zelf. Van de ene dag op de andere kreeg ze zelf veel kritiek te verwerken. En dat kan zo niet langer voor Linda. Zij gaat dit jaar volop uitzoeken of ze haar hart moet volgen, of toch voor haar carrière moet kiezen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.