Jan Keizer: “Ik vond dat wel opzienbarend”

ByLisa Paulussen

10 september 2023
Foto: Peter De Smedt

Muziek zal altijd de grote liefde blijven van Jan Keizer. Zelf optreden doet hij niet meer zo vaak, maar hij schrijft wel nog altijd mee aan nummers voor andere artiesten. Zo schreef hij onder andere mee aan het nieuwe nummer van Jan Smit en Marco Schuitmaker.

Jan heeft veel respect voor iedere artiest die op een podium staat, maar hij vindt ook dat sommigen er nu toch wel beter mee zouden ophouden. Sommigen gaan iets te lang door naar zijn mening.

“Je moet ook een keer kunnen zeggen: jongens, het is mooi geweest. En ik heb ervan genoten. Ik zing zelf nog elke dag. Ik zit dan achter mijn computertje, zet de muziek aan en zing lekker mee. Dat vind ik hartstikke leuk om te doen”, klinkt het in Party.

Maar er zijn ook artiesten waarvan Jan het dan nooit verwacht had dat ze zouden stoppen. Nick en Simon is daar een mooi voorbeeld van.

“Ik vond dat wel opzienbarend. Zo lang zijn ze nog niet bezig. Het heeft misschien ook wel met de huiselijke sfeer te maken. Als je vrouw het niet ziet zitten, dan wordt de situatie toch anders hé.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.