Het is eventjes stil geweest rond Leontine Borsato. De ex van Marco Borsato had tijd nodig om haar scheiding met Marco te verwerken en later ook haar breuk met John Huiberts.

Maar nu laat ze weer van zich horen en doet dat voor het eerst in Nouveau en Party. Daarin vertelt ze onder andere over haar gebroken hart.

“Afgelopen winter zat ik er flink doorheen. Er kwam toen veel bij mij binnen? De scheiding, het gemis van mijn gezin, dat was heel lastig. Ik heb dan de neiging om mezelf te verstoppen. Ik weet dat het niet goed is, maar ik vind het moeilijk om mezelf te laten zien als het slecht met me gaat”, zegt Leontine in Party.

Gelukkig gaat het nu al een pak beter met Leontine en zit ze weer goed in haar vel. Al heeft dat wel z’n tijd nodig gehad. En dat is normaal.

“De zon schijnt en daar word ik altijd heel blij van. Maar ik kom wel ergens vandaan waar het niet zo gezellig was, waar het echt moeilijk en donker was. Als je zo lang samen bent geweest en allebei je eigen rol en plekje in dat huwelijk hebt, dan is het heel moeilijk om jezelf daarna weer te herontdekken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.