Hoe zou het zijn met Marco Borsato? Net zoals heel Nederland kreeg hij een tijdje geleden te horen dat ‘zijn’ Leontine Borsato opnieuw gelukkig is met een andere man en dat een verzoening er tussen hen dus niet meteen meer zal inzitten.

Marco had het het afgelopen jaar ontzettend zwaar en verdween voor een lange tijd uit de media. Hij probeert zich in alle rust en stilte voor te bereiden op het proces dat hem te wachten staat en doet dat met de steun van onder andere zijn zoon Luca.

Leontine blijft geloven in de onschuld van haar ex-man en heeft er een goed gevoel bij dat alles wel zal goedkomen. Ondanks dat ze geen koppel meer zijn, stuurt ze Marco nog steeds door dik en dun.

“We zijn als gezin, wel in een andere vorm, nog steeds sterk. Dus daar ben ik heel dankbaar voor en blij mee”, klinkt het bij Leontine in Party.

Dat Luca nu terug bij zijn vader inwoont is een grote steun voor Marco. Zo kunnen ze wat meer gezellige vader-zoon momenten delen, maar kan Luca ook meteen een oogje in het zeil houden en hem bijspringen wanneer hij het moeilijk heeft. Zo ziet de komende feestmaand er ook een beetje leuker uit voor Marco.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl