Natuurlijk ben je als ouder trots op je kinderen als hij of zij zijn of haar droom probeert na te jagen. Dat is bij Sylvie Meis niet anders. Haar zoon Damian wil profvoetballer worden en verhuisde daarvoor zelfs speciaal naar Denemarken.

Sylvie is trots, maar mist Damian wel elke dag. “Ik heb maar één one and only forever, er komt niet bij in de buurt en dat is Damian. Hij is mijn grootste kracht en mijn grootste zwakte in mijn leven”, geeft Sylvie toe in de Youtube-serie ‘Open Kaart’.

Toen Damian verhuisde naar Denemarken waar zijn vader Rafael van der Vaart woont, heeft Meis maandenlang geworsteld met de leegte in huis.

“Ik heb echt gestruggeld. Dat was helemaal niet zoals ik ben, want ik kan in alles heel rationeel en sterk zijn, maar daar heb ik het toen helemaal verloren. Ik kan nu, hier ter plekke, weer huilen. Er is maar één iemand die ervoor kan zorgen dat ik elke nacht niet kan slapen, als er iets zou zijn, en dat is hij”, lezen we in Party.

Maar gelukkig voor Sylvie heeft ze voldoende afleiding in haar leven en die vindt ze vooral bij haar man. Hij rijdt voor haar met plezier 3 uur richting Denemarken zodat Sylvie haar zoon kan gaan bezoeken. “Jammer genoeg laat mij schema dat niet altijd toe, maar weten dat het kan is ook al goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.