Op Net5 kan je regelmatig kijken naar een programma over moordzaken. Daar werd recent onthuld dat Henny Huisman aanwezig was op de bruiloft van een echtpaar dat maanden daarvoor een gruweldaad had verricht. Henny wist natuurlijk van niks en was gewoon aanwezig op het huwelijk.

Henny was dan ook erg verbaasd dat zijn naam in het programma werd genoemd. Een goede vriend van het gehuwde koppel vertelde in ‘Moorddossier’ dat hij ook op hun bruiloft aanwezig was en dat Henny Huisman daar aan het presenteren was.

Huisman reageert op de geruchten in Story. “Dat is niet waar en dat weten de makers van dat programma ook. Zij hebben mij maanden geleden al gebeld en ik heb ze gezegd dat het niet klopte. Ik ben alleen op de receptie geweest, ik heb niets gepresenteerd.”

De presentator is dan ook erg verbaasd dat zijn naam toch in het programma is gevallen. Volgens hem een ‘leuk extraatje’ volgens de programmamakers.

“Maar ik ken het koppel omdat Jan, de vader van de bruid, twintig jaar lang mijn vaste geluidstechnicus is geweest. Maar op de bruiloft wisten we niet wat er gebeurd was.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl