2022 was voor Leontine Ruiters een jaar met veel ups-and-downs. Haar relatie met Marco Borsato kwam ten einde en ze belandde mee in de storm rond ‘The Voice of Holland’.

Maar 2022 bracht haar ook veel moois, waaronder haar nieuwe vriend John Huiberts. Hij gaf haar terug vlinders in de buik en Leontine geniet met volle teugen van haar nieuwe relatie.

Maar wat heeft 2023 in petto voor Leontine? Medium Marion Berndsen vertelt het aan Story wat zij ziet voor dit nieuwe jaar.

“Het voelt alsof Leontine alle balast van zich heeft afgegooid. Ze steunt haar ex-man Marco Borsato en gelooft in hem. Maar al haar energie is nu gericht op haar nieuwe vriend John. Deze liefde blijft. Ze voelen samen heel goed, heel close.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.