De Roelvink familie had gehoopt het jaar 2022 iets beter te kunnen inzetten dan gedacht. Nadat papa Dries Roelvink zijn eigen wijncollectie op de markt bracht, kreeg Donny Roelvink te horen dat hij teelbalkanker had. En dat was een harde klap om te verwerken.

Donny heeft wel al wat tegenslag moeten verwerken in zijn leven. Maar hij is een vechter. En net zoals nu is hij vastbesloten om terug te vechten tegen die nare ziekte. Daarbij krijgt hij de steun van zijn vader en zijn broer Dave.

Maar er is dus ook positief nieuws en daar zorgt de wijn van Dries voor. Zijn eigen wijnlijn is een schot in de roos en Dries zelf is ook heel erg enthousiast.

“Ik drink al 35 jaar bijna elke dag twee tot drie glazen wijn. Dat doe ik ook om zorgen en stress kwijt te raken. Zoals nu de zorgen om Donny”, vertelt hij aan Party.

Wie het nieuwe jaar dus goed wil inzetten, kan dat vanaf nu met een wijntje van Dries Roelvink. Of kiezen jullie toch liever die van Martien Meiland. Want de twee gaan wel een stevige concurrentiestrijd aan met elkaar.

“Onze lijn is beter omdat ik Martien niet echt een wijnkenner vind. Wel een wijndrinker. Maar ik verdenk hem ervan dat als hij twee glazen op heeft, hij het verschil niet meer proeft tussen een chardonnay en een sauvignon blanc”, lacht Dries.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl