Het zit Patricia Paay niet mee. De zangeres kampt al enkele jaren met een heupprobleem en moest zelfs meerdere malen onder het mes. Dat zorgde voor een lange pijnlijke revalidatie tot gevolg.

“Ik heb geaccepteerd dat ik nooit meer helemaal de oude zal worden”, vertelde Patricia een tijdje geleden aan Party. En die revalidatie had zware gevolgen voor de zangeres.

Zo moest ze heel wat tv-aanbiedingen afwijzen en dat betekende ook meteen geen inkomsten. Al ging het de laatste tijd steeds beter met Patricia. Haar bewegingsvrijheid kwam terug, de pijn verminderde en ze kon weer tv-klussen aannemen.

Patricia werd ook gevraagd voor ‘De Alleskunner VIPS’, iets waar ze bijzonder veel zin in had. Maar helaas, ook daar moest ze verstek voor geven. En dat vond ze enorm jammer.

Ook dit keer gooide haar heup roet in het eten. De pijn werd opeens zo hevig, dat ze de opnames vroegtijdig moest verlaten. “Die heup blijft altijd een probleem. Ik was vergeten dat ik van de week was gestruikeld. Op dat moment moest ik er eigenlijk nog om lachen ook. Maar toen ik de dag erna in mijn hotel opstond, was mijn dijbeen helemaal opgezwollen. Er zat een soort van bobbel op mijn dijbeen. Na een foto in het ziekenhuis bleek alles gelukkig prima in orde te zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl