Het is nog maar de vraag of René Froger en Natasja nu wel degelijk gaan verhuizen in 2023 of niet. De twee twijfelen nog altijd heel erg over het verkopen van hun villa en ze ontdekken steeds meer en meer de voordelen van er te blijven wonen.

Zoals het er nu naar uitziet gaan ze er toch blijven wonen, althans zeker René. Al is hij ervan overtuigd dat Natasja ook met veel plezier in hun villa wil blijven wonen.

“We hebben het er wel nog niet echt serieus over gehad, er is nog niet definitief een knoop doorgehakt. Maar ik denk dat we voorlopig nog wel even hier blijven zitten. Het moet ook eerst verkocht worden. Er moet iemand tegenaan lopen voor die prijs, want het is geen kleine bovenwoning”, zegt René in Weekend.

Nog een groot voordeel van hun grote huis is dat alle kinderen en kleinkinderen kunnen blijven logeren. Zeker nu het gezin Froger weer wat is uitgebreid met Scottie, het vierde kleinkind van René.

“Ik heb vier ongelooflijk mooie kleinkinderen. Mijn oudste kleindochter is alweer zestien. Het is heerlijk. Ze komen veel bij me, zijn veel bij me in de buurt. Ik vind het leuk om ze om me heen te hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl