Je zal tegenwoordig maar in de schoenen van Leontine Ruiters staan. Haar ex-man Marco Borsato kwam de afgelopen maanden serieus onder vuur te liggen na beweringen van grensoverschrijdend gedrag in de programma’s waar hij aan meewerkte.

Leontine scheidde al van hem in 2020, maar nam hem een poos later terug. Na de recente beweringen ging het koppel terug uit elkaar, maar de brokken van de stukgelopen relatie liggen nog wijdverspreid in haar hart. Daarom werkt ze nu aan zichzelf met behulp van psychologische begeleiding. Dat kunnen we lezen in Party.

In november van vorig jaar vertrok ze naar Spanje om aan zichzelf te werken. Dat deed ze samen met de populaire Gooise dokter Juriaan Galavazi. Ze deed dat naar eigen zeggen ‘omdat ze er zin in had’. Maar wat deed ze daar juist?

Vervolgens werd ze enkele maanden later gespot bij een kliniek in Amersfoort, genaamd Bio Energie Therapie. Wat ze daar deed, laat haar management in het midden. “Leontine wil niet reageren op privézaken”, luidt het daar. Al doet Party wel enkele onthullingen…

Het artikel in Party leert ons dat die kliniek gespecialiseerd is in emotionele problemen, depressies, vermoeidheid en darm- en huidklachten. Maar Leontine kan er evengoed in behandeling zijn voor artritis, waar ze al enkele jaren mee kampt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS