Niet alleen Marco Borsato zorgt bij Leontine Borsato voor kopzorgen, ook haar gezondheid spookte een lange tijd door haar hoofd.

Leontine is zelf eventjes op zoek geweest om terug iets gelukkiger in het leven te staan. Ze heeft het helemaal niet makkelijk gehad de voorbije jaren en ging zelfs door een diep dal. Ze moest zichzelf herontdekken na haar scheiding van Marco.

Ruiters vond wel eventjes de liefde bij John Huiberts, maar helaas voor Leontine was die relatie van korte duur. In februari gingen ze uit elkaar, als vrienden. Er wordt wel gefluisterd dat de twee terug bij elkaar zouden zijn, maar daarover bestaat geen zekerheid.

Afgelopen winter was een donkere periode voor de actrice en ze had behoorlijk wat angsten over de toekomst, schrijft Story.

“Ik ben toen naar de huisarts gegaan en daar heb ik hormoonpillen gekregen. Ik heb ook mentale hulp gezocht. Ook daar kwam angst bij kijken. Ik vreesde dat ik dezelfde aandoening had als mijn moeder. Mijn moeder was namelijk manisch-depressief, bipolair.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.