Je ex in de steek laten voor een nieuwe liefde, er zijn plezantere situaties als ex. Het overkwam de vorige partner van John Huiberts, die nu samen is met Leontine Borsato.

John en zijn ex-partner zouden samen een huis hebben gekocht in Nijmegen. Of moeten we zeggen villa. De villa heeft een woonruimte van 260m² en heeft 8 kamers, waarvan twee badkamers en zes slaapkamers. Ideaal voor een groot gezin zoals dat van John en zijn ex-geliefde.

Maar de twee zijn niet meer samen en het pand staat ook terug te koop. Leuk weetje; de oude woonplaats van John zou maar veertien kilometer verwijderd liggen van de Gelredome in Arnhem, het stadion waar Marco Borsato eerder tien legendarische ‘Symphonica in Rosso’ heeft gegeven.

Dat zou dus zomaar eens kunnen dat John ooit een concert heeft bijgewoond van Marco in het bijzijn van zijn geliefde.

Leontine lijkt nu erg gelukkig te zijn met John en het is nog maar de vraag of dat ook zo zal blijven. Want ook John lijkt de reputatie te hebben van casanova.

Voorlopig is er nog niks aan de hand, schrijft Party. John lijkt erg trouw te zijn aan Leontine en dat bewees hij ook op een glamourfeestje, een tijdje geleden. Daar liep het koppel heel intiem hand in hand en hadden ze alleen maar oog voor elkaar. Als we omstaanders mogen geloven, spatte het geluk er vanaf.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl