De feestdagen in december zijn altijd een beetje een donkere periode in heel wat mensen hun leven. Velen voelen zich eenzaam en voelen niet de warmte en gezelligheid van een hele familie om zich heen. Hoewel Bridget Maasland geen vriend heeft, voelt zij zich gelukkig niet zo eenzaam. Bridget heeft nog haar zoontje Mees.

“En ik heb ook veel lieve vrienden en mijn ouders. Ik heb heel veel liefde om me heen. Ik denk dat ik ook de rust heb gevonden doordat ik al een jaar niet meer drink, veel yoga doe en veel mediteer. Ik probeer echt de rust in mezelf te vinden en dat gaat eigenlijk best goed”, zegt Bridget in Weekend.

Bridget straalt nog altijd even hard als een aantal jaren geleden, maar ze moet wel bekennen dat ze het niet altijd even makkelijk heeft. De presentatrice zit momenteel in de overgang en dat is soms erg lastig.

“Ik word ouder en zoek allerlei handvatten om me toch lekker in mijn vel te voelen en me goed te voelen. Ik denk wel dat ik het ritme heb gevonden.”

De overgang is voor veel vrouwen een pittige tijd en voor Bridget waren de paniekaanvallen behoorlijk heftig. “Ik was de totale grip op mezelf kwijt. Dat gebeurde uit het niets, in de auto, onderweg naar een afspraak, op het werk. Dat kan gebeuren. Dat is bij iedereen anders natuurlijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl