Je ziet het niet zo vaak dat iemand in de entertainmentwereld loyaal blijft aan dezelfde partij. Caroline Tensen wel. Zij is de Postcode Loterij altijd trouw gebleven en is dat van plan om te blijven doen.

“Sommigen hebben dat bij een omroep, ik voel me ontzettend fijn bij de Postcode Loterij. Al die reizen die ik heb mogen doen, wat ik allemaal niet heb gezien en meegemaakt… dat kan niemand me meer afnemen”, zegt Caroline in Party.

In de jaren 90 was Caroline vaak op televisie te zien aan de zijde van Ron en André, die de hele tijd door grappen maakten. Caroline was nog erg jong, maar bleef staande houden tussen de 2 presentatoren.

“Ik had mijn handen vol aan die twee, maar ik had hulp dicht in de buurt. Joop van den Ende heeft het eerste seizoen voortdurend naast de camera gestaan. Hij sloeg geen opname over. Joop gaf me het advies om altijd mee te lachen met de gemaakte grappen en nooit zelf proberen grappig te zijn. Ron en André waren al de lievelingetjes, ik kwam net kijken.”

En dat was goede raad die Caroline volledig volgde. “Ik heb dus heel hard gelachen, maar ik moest natuurlijk wel een spel leiden. Onder de bezielende coaching van Joop en de regie van Guus Verstraete ging dat prima; vergeet daarbij niet dat Ron en André toen al twee heel ervaren entertainers waren. Ik mocht me optrekken aan twee grootheden: je moet wel van heel slechte huize komen, wil je daartussen omvallen. Het was tien jaar lang één groot feest.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl