Lee Towers en zijn vrouw Laura maken een nieuwe start. De twee hebben hun penthouse in Scheveningen verlaten en wonen sinds kort in Rotterdam. Een woonst dichter bij hun kinderen en waar ze zich net zo thuis voelen als daarvoor.

“In Scheveningen hadden we uitzicht over de zee, maar hier in Rotterdam is het veel dynamischer. Voortvarend noem ik het weleens, met al die boten en schepen die voorbij varen. Voor Laura en mij voelt het hier als thuiskomen”, klinkt het in Story.

Het waren bijzonder pittige weken voor het koppel door de verhuis en het inpakken van hun spullen. Dat ze naar een kleinere woonst verhuizen, wil ook zeggen dat er niet voor al hun spullen nog plaats is.

“We hebben heel wat moeten wegdoen. We gaan kleiner wonen, dus sommige meubels en andere dingen nemen we niet mee. Maar we hebben gelukkig veel kinderen en kleinkinderen en hebben veel aan hen kunnen geven.”

Maar verhuizen was dus ook heel erg handig. Zo konden Lee en Laura hun spullen nog eens onder de loep nemen. “Wat heb ik nodig en wat niet. Dit is weer een nieuw hoofdstuk in ons leven en ik ben blij dat we die laatste fase in Rotterdam kunnen doorbrengen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.