In ‘André Hazes: Crossroads’ krijgen we vanaf 20 oktober een heel andere André Hazes te zien. Nog nooit was de zanger zo open over alles wat er de voorbije jaren is gebeurd en nog nooit gaf hij de mensen zo’n open kijk in zijn leven.

Cheeru Mampaey trok 2 jaar lang met André overal rond en volgde hem overal. Zo werd na een tijdje zelfs gefluisterd dat de twee een relatie zouden hebben.

“Als ik hoor dat mensen Hazes-moe zijn, dan denk ik: logisch ook, want de media zijn dag in dag uit met hem bezig. Maar daar kan André zelf weinig aan doen. Toen ze ook over mij begonnen te schrijven, zag ik dat het veel media ook niet uitmaakt wat ze schrijven zolang ze maar elke dag iets hebben. Daardoor ben ik wel gaan beseffen hoe frustrerend dat kan zijn”, zegt Cheeru in Veronica Inside.

Wie we niet in de serie zullen zien opduiken, is Sarah van Soelen, Andrés toenmalige partner. Maar ook dat is door de media enorm opgeklopt.

“Het is waar dat ik haar heb gefilmd en het is waar dat ze heeft gevraagd om eruit geknipt te worden. Maar als ik dan lees dat we eigenlijk tien afleveringen zouden maken en nu maar vijf omdat zij eruit moest, dan denk ik: ‘kom op jongens, waar hebben jullie het over?’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.