Het zit Lee Towers niet mee. Zijn stiefzoon Peter werd onlangs aangehouden in Rotterdam wegens betrokkenheid met een grootschalig witwasonderzoek.

Het zou nochtans niet de bedoeling zijn geweest om Peter aan te houden. Men wilde alleen maar vragen naar zijn mogelijke betrokkenheid bij de vermeende witwaspraktijken van een metaalbedrijf in Rotterdam.

Maar omdat er in de woning van Peter wapens en munitie werden gevonden, werd de man toch aangehouden. Zijn vergunning dat Peter actief is in de schietsport kon daar weinig aan veranderen.

Lee Towers geeft wat meer uitleg bij de gebeurtenissen in Story. “Peter is geen verdachte, dat wordt allemaal opgeblazen. Hij zit ook niet vast. Ze hebben hem verhoord en hij is gewoon weer naar huis gestuurd.”

Peter zou niet verder vervolgd worden volgens Lee en de zanger blijft er dan ook van overtuigd dat Peter gewoon onschuldig is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.