Je bent de voorbije weken misschien zelf al naar een show geweest van de K3 ‘Kom Erbij’-tour waarin Diede Hanne mocht vervangen.

De reacties de voorbije weken waren ontzettend positief en heel wat mensen waren oprecht verbaasd dat Diede zich al zo goed had ingewerkt binnen de groep. Diede is dan ook al heel lang aan het oefenen.

Maar het avontuur is maar van korte duur, want in december zit het er alweer op. In tegenstelling tot de andere K3’tje heeft Diede dus niet haar hele leven moeten omgooien speciaal voor K3.

“In de zomer ben ik gebeld, waardoor ik wist: de komende maanden ga ik volledig op K3 gefocust zijn. Ik hoef er niets voor te laten. Ik heb mijn agenda gewoon vrijgelaten. Er stonden nog niet veel dingen gepland, dus dat kwam goed uit.”

Al moest ze hier en daar toch wat aanpassingen doen met haar werk in de kinderopvang, of in haar qualitytime met vrienden en familie. “Maar ik zet alles op alles op mijn dromen waar te maken, nu dus ook.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.