Lee Towers staat binnenkort 50 jaar als artiest op de planken. Toch is hij niet bezig met een groot feest of een speciale viering. Hij concentreert zich volop op zijn herstel na zijn ongelukkige val waarbij hij zijn heup brak.

“Laat ik eerst maar op orde raken en gaat dat in positieve zin goed, dan heb ik zoiets van: zeg nooit nooit. Maar ik ga niet nu al, terwijl ik aan alle kanten nog moet recupereren, roepen van ik ga hier en ik ga daar. Nee, daarvoor is het nog veel te vroeg”, legt hij uit in Party.

Toch laat Lee zijn vijftig jarige jubileum niet zomaar voorbij gaan. Er staat toch vanalles gepland waarmee hij zijn jubileum een beetje viert.

“Ik heb bijvoorbeeld twee albums op de plank liggen. En Louis du Moulin, die vanaf mijn allereerste concert in Rotterdam Ahoy alles met mij meegemaakt heeft, is mijn boek aan het schrijven. Wij zijn daar al jaren mee bezig. Het is steeds uitgesteld, door de pandemie en ook andere dingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.