Nadat George Baker enkele tegenslagen kreeg te verwerken, krijgt hij er nu nog eentje voorgeschoteld. Zo moet hij nu een MRI-scan laten maken om te ontdekken waar zijn recente gehoorproblemen vandaan komen.

“Al enige tijd voelt het alsof ik een dikke prop in mijn rechteroor heb. Het is geen doofheid. Dat voelt anders. De tonen van de muziek komen anders binnen. In mijn linkeroor hoor ik de goede toon, in mijn rechteroor de verkeerde toon. Met als gevolg dat ik niet goed kan zingen”, begint hij in Story.

Dat had tot gevolg dat de zanger weer enkele optredens moest cancelen. Het lukt hem niet om langer dan een half uur te zingen.

“Met een tape lukt een klein halfuurtje zingen wel nog, maar alles wat langer duurt heb ik moeten afzeggen. Totdat we weten wat er aan de hand is. Ik ben bij een oorarts geweest en die kon aan de buitenkant niets vinden waardoor ik de tonen anders hoor.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.