Lee Towers mag wel zeggen dat hij in zijn leven als artiest al heel wat heeft bereikt. Toch is de man altijd zichzelf gebleven en is hij met beide voeten op de grond blijven staan.

“Voor mij was dat niet lastig, maar voor sommige mensen blijkt van wel. Toon Hermans was mijn godfather. Hij was de enige die ik adoreerde als artiest. Als Toon de bühne opkwam, dan kwam er iemand de bühne op. Hij had dan nog niks gezegd, maar met zijn charisma had hij de zaal al in bedwang bij wijze van spreken”, vertelt Lee in Party.

Towers en Hermans kregen een mooie vriendschap en hebben urenlang met elkaar gepraat. Zo ook over het feit dat heel wat mensen vonden dat Lee zijn haar moest laten blitsen, dat hij danspasjes moest gaan leren en heel wat andere dingen die niet bij zijn persoonlijkheid pasten.

“Ik ging erover praten met Toon en hij ze: ‘Als ik tegenwoordig naar de televisie kijk, zie ik al die artiesten, al die nieuwe en die lijken allemaal op elkaar. En als ik dan jou zie, ben jij de enige die daar in positieve zin van afwijkt. Het enige wat ik je dan ook wil zeggen, is: ‘blijf dicht bij jezelf, want als je dat doet en je blijft het goed doen, komt er uiteindelijk een moment dat wat je doet niet zo belangrijk is, maar wel wat je bent.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.