De voorbije maanden heeft Lee Towers wel een paar keer pech gehad. Hij brak zijn heup bij een val in zijn nieuwe woonst en ook zijn hand ontsnapte niet aan een breuk. Toch blijft Lee positief en dat komt voor een groot deel door zijn fans.

“Ik kwam begin april met mijn rollator de bühne van Rotterdam Ahoy op, tijdens het concert van de wannebiezz, en ik had nog niet gezongen of het dak ging er al af. Voor mij was dat een kantelpunt, dat ik dacht: ‘ja, mensen zijn gewoon blij dat je er bent.”

De zanger vindt het heel vervelend om met een rollator op het podium te staan, maar eenmaal hij op zijn kruk zit, wordt de rollator weggehaald en kan hij lekker zijn ding doen op het podium.

“Dat is de magie, weetje wel. Ik ben er blij mee dat het publiek nog steeds dol op mij is en mij op handen draagt. Het voelen van die warmte en de affiniteit die ze met je hebben, zorgt ervoor dat ik een buitengewoon bevoorrecht mens ben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.