Het zijn zware tijden geweest voor Lee Towers. Hij moest een nieuwe heup krijgen, brak zijn hand en worstelde ondertussen met zijn verhuis van Scheveningen naar Rotterdam. Het werd hem en zijn vrouw Laura allemaal een beetje te veel.

Maar ondanks alle tegenslagen probeert Lee positief te blijven en laat hij zich niet uit het veld slaan, schrijft Story. Zingen blijft tenslotte zijn leven.

Al was het toch even moeilijk om op de bühne te komen tijdens zijn gastoptreden bij ‘Beste Zangers’ in Ahoy.

“Ik durfde het podium niet op. Ik zou er met een rollator op moeten en daar kon ik me toen niet toe zetten. Ik heb dat afgezegd. Maar daar heb ik achteraf veel spijt van. Daarna kreeg ik nog een verzoek om als special guest in Ahoy op te treden, bij de Wannebiez.”

Zij kwamen op bezoek bij Lee in het revalidatiecentrum en wisten hem daar te overhalen. Zij hebben alles georganiseerd om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. “Ik ben met mijn rollator op een plateau naar het podium getakeld. Dat was voor mij een kantelpunt. Mede dankzij hen durf ik, ook nu ik met een rollator loop, op te treden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.