Het gaat niet goed met de populariteit van de Oranjes. Steeds minder en minder mensen lijken van het koningshuis te houden en keren zich tegen Willem-Alexander en Maxima. Al lijkt Maxima nog het populairste te blijven.

En daar willen ze bij het koningshuis iets mee doen. Zij schakelen Maxima in om die populariteit weer wat te laten stijgen. Iets wat Maxima zelf ook goed beseft, schrijft Party.

In RTL Boulevard reageerde zij het volgende: “Ik ga door blijven werken en als dat iets doet voor het verbeteren van het imago dan is dat fantastisch. Maar ik moet eerst mijn werk gewoon goed doen.”

Er rust dus een zware taak op de schouders van Maxima en het is nog maar de vraag hoelang zij dit zal kunnen volhouden. Want ook de Nederlandse koningin kan eens aan haar limiet zitten.

Ondertussen lijkt de agenda van Maxima vlotjes vol te stromen en staat er heel wat op de planning. “Wat opvalt is dat voor de herfstvakantie de koningin vooral in het buitenland te vinden was. Ze bezocht in amper 2 weken tijd; Zweden, Washington, Tanzania en Griekenland. Na de herfstvakantie lijken het vooral verplichtingen gewoon in Nederland.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.